2011. augusztus 26., péntek

A legelsö közös otthonunk

Hát, ez is elérkezett: rátaláltunk az elsö házikóra, amit a MI otthonunknak hívhatunk. Úgyhogy kb. szeptember végétöl lehet látogatni, addigra beköltozünk
és az esküvön meg nászúton is túl leszünk.

Szóval a házikó tiszta, új, nagyon nagy ajándék, föleg ezért az árért. Amikor eldöntöttük, hogy kibéreljük, az volt az elsö gondolatom: itt nincs mit csinálni! Mármint takarítás terén... Aztán azóta persze megtaláltam a helyem, egy huzamban 5 meg 8 órákat takarítok... Szinte mániákusan le kell mosnom és sikálnom mindent! De most már a nagy része kész van, amit lehetett, a helyére is raktunk. Még hiányzik néhány fontos elem, de várunk, nehogy valakitöl elvegyük az ajándékozás örömét. :)

Készítettem pár képet, de nehéz visszaadni rajtuk, hogy milyen is a ház. ne lepödjetek meg, hogy minden csempézve, illetve járólapozva van. És a nyílászárók mindenhol ilyen... szögletesek. Kivéve, ha hajlandó vagy százezreket fizetni egy fa ajtóért... Majd a saját házunkra hajlandóak leszünk! ;)

Nagyon élvezem, hogy készíthetem, szépítgethet
em a saját kis fészkünket. De hogy mennyi pénz el tudna menni a lakásra!?!?!?!?!?! Fejben ezt sejtettem mindig is, de most, hogy valóság lett, hááát....... És még nincsenek is nagy igényeink!

Akkor hát jöjjenek a képek, illetve a videók. Elnézést kérek a bakik miatt, hirtelen nagyon fura volt magyarul beszélni egy kamerához. Ez ugye duplán furcsa érzést eredményezett.


Ez itt a háló. Nem túl jó a kép sajnos... Hogyan lehet egy kockát egészében lefényképezni belülröl?

Ez meg itt a fürdöszoba. Ha az ember bent van, nem is olyan kicsi, mint ahogy a képen látszik.

A konyhának is csak egy részletét sikerült jól elkapnom...
A nappalink és a másik bejárat.







Ja, és amit a videóban magyarázok, hogy a hütöt majd az ajtó eltorlaszolására fogom használni, nem jött össze. Úgyhogy brazilosan két müködö bejárata lesz a háznak. Már megszoktam. Nem olyan rossz. :)

4 megjegyzés:

Zd írta...

Jaj, Nonó! Te egy aranyvirág vagy! Nagyon köszi a bejegyzést, így nem is vagytok annyira távol! :) Majd ha kész leszel, légyszi akkor is mutasd meg! Ölelés!

zsuzs írta...

bocsi, a név Zsuzs készült lenni...

Eszter írta...

Szia Nonó!

Nagyon érdekes, hogy a brazilok mennyire máshogy építkeznek. A mosógépet ők az udvarra szokták tenni? Várom majd az after képeket is, hátha tudok abból is ötletet meríteni. Nagyon jó, hogy beindult újra a blogod, így nem is vagytok olyan távol. Pusza.

teszter írta...

vagyis teszter